Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Изложение събира бизнесмени в Слънчев бряг

Домакин на събитието, което ще се проведе от 14 до 16 октомври отново ще бъде хотел „Котва“, чийто собственик Венелин Ташев пръв зададе тон за необходимостта от такъв форум след края на сезона

 
 За туризма от А до Я

 

 

Форумът „За туризма от А до Я” ще се провежда ежегодно през пролетта и есента

Преди началото на сезона тази година мащабно изложение-договаряне „За туризма от А до Я“ събра бизнесмени от цялата страна в хотел Котва. Традицията продължава и през октомври за пореден път изложители ще обменят опит и съвети в предстоящото изложение „За туризма от А до Я“ - Слънчев бряг Eсен - 2016.

Домакин на събитието, което ще се проведе от 14 до 16 октомври отново ще бъде хотел „Котва“, чийто собственик Венелин Ташев пръв зададе тон за необходимостта от такъв форум след края на сезона. Сериозна заявка за участие този път дават много строителни фирми, фирми за обзавеждане, дизайн, архитектура и недвижими имоти. Очаква се голям брой фирми от цялата страна де покажат най-новите си продукти, които да предложат на хотелиерите в комплекса.

Организатор на изложението е „Нанивантрейдинг“ ЕООД. Фирмата от години организира различни изложения и конкурси. След огромния успех на пролетното изложение, което се проведе през април сега Стоян Георгиев, организатор на събитието очаква още по-голям интерес от страна на бизнеса. „През април над 60 фирми в различни браншови отрасли участваха на изложението.

Получихме подкрепата на Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов, както и на общините Айтос, Хасково и Созопол, които представиха свои туристически обекти на присъстващите. Световни брандове като МЕТРО Кеш Енд Кери ЕООД, ГУГЪЛ, TOYOTA, SUZUKI, MOTO-PHOTE, PEUGEOT, GREAT WALL, които участваха тогава, очакваме да потвърдят до дни присъствие и на есенното изложение.” – сподели Георгиев пред „Фактор”.

На изложение „За туризма от А до Я”, което ще се проведе от 14 до 16 октомври в хотел Котва участие ще вземат производители, вносители и дистрибутори от различни браншове. За първи път ще участват най-големите фирми в областта на недвижимите имоти и строителството в България. Очаквайте фирми за мебели, оборудване и обзавеждане, интериорен и екстериорен дизайн, вертикална планировка, градинско обзавеждане, плувни басейни, строителни материали, подови настилки, мокети, тапети, бои, дограми и др.

Като част от изложителите ще бъдат фирми специализирани в обзавеждане на бани, кухненско и ресторантско обзавеждане и оборудване, консумативи за хотели, ресторанти, барове и други. Всички присъстващи могат да разгледат щандове с храни и напитки, включително демонстрации на новости в кулинарното изкуство, гурме кухнята, приготвянето на коктейли и напитки, последни тенденции във винопроизводството и консумацията на напитки. По време на форума ще се проведе и авто изложение с леки и товарни автомобили, ванове и лимузини.

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите на посочените по-долу телефони.

Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899901968, Нели Баева – 0878 642 126.

Източник: faragency.bg


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени