Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Несебър отново предлага приятелство на Сочи

В Несебър има търговски и конферентен център с името на руския град, както в Сочи има голяма улица, кръстена на Несебър, а тези обекти са доказателство за приятелските връзки между двата курорта

 
Несебър Сочи приятелство

 

 

Несебърският кмет Николай Димитров изпрати до колегата си руския град Сочи Анатолий Пахомов официално писмо, в което иска от своя колега двете общини да възобновят своите отношения от края на 70- те години на миналия век.

В кореспонденцията Димитров посочва, че в Несебър има търговски и конферентен център с името „Сочи", така както в руския град има голяма улица, кръстена на Несебър, а тези обектите са доказателство за приятелските връзки между двата курорта, прекратени впоследствие.

Писмото, придружено с личен подарък, ще бъде връчено лично на кмета на Сочи от негова съгражданка, която е член на местната структура „Русофили" и живее по няколко месеца в годината в Несебър.

Източник: Dariknews


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени