Информация за Несебър и региона

Nessebar

 

Ветеринарна клиника Доктор Ламбова и зоомагазин в Несебър

Към Ветеринарна клиника Доктор Ламбова има и Зоомагазин от където можете да закупите разнообразни аксесоари и храна за вашите домашни любимци, а също така и лекарства за тях

 

Ветеринарна клиника  Несебър

 

 

Ветеринарна клиника Доктор Ламбова се намира в град Несебър на ул. Хан крум 16. В клиниката се извършва ветеринарна консултация, преглед и лечение на домашни любимци, както и множество ветеринарни услуги. Към нея има и зоомагазин, от където можете да закупите разнообразни аксесоари и храна за вашите домашни любимци, а също така и лекарства.

В клиниката се извършва ветеринарна консултация, преглед и лечение на домашни любимци.

Предлагат се множество ветеринарни услуги:

  • поставяне на ваксини,

  • обезпаразитяване на домашни любимци,

  • ветеринарна хирургия,

Във Ветеринарна клиника Доктор Ламбова практикуват квалифицирани лекари ветеринари с богат професионален опит. Те имат завършени множество стажове в квалифицирани ветеринарни клиники. Във ветеринарната клиника са извършвани множество сложни сърдечни и белодробни хирургични операции, както и ветеринарна ортопедия.

Зоомагазин в Несебър, Бургас

Към Ветеринарна клиника Доктор Ламбова има и Зоомагазин от където можете да закупите разнообразни аксесоари и храна за вашите домашни любимци, а също така и лекарства за тях. Зоомагазинът предлага продукти на световно известни производители в бранша.

Предлаганите храни и аксесоари са с отлични качества. Те помагат за правилното развитие и поддържането на добро здравословно състояние на вашият домашен любимец. Ветеринарна клиника Доктор Ламбова предлага на вас и вашият домашен любимец професионално отношение и постигане на отлични резултати.


 

   Промоции

 

Nessebar.org

eu

Контакти:

+420 723 490 472

+420 721 233 247

E-mail: nessebar@centrum.cz

 

  Сайтът е проектиран и се поддържа от фирма Cavalis Partner s.r.o Чехия. Собственик: Стефан Николов.  При използване на информация позоваването е задължително

  © 2016 Всички права запазени